Nieuwsbrief ontvangen?
Joomla Extensions powered by Joobi

Het is ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen aan de MaasdijkMarathon Kids Run tijdens de achste editie van de MaasdijkMarathon. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss'78, de atletiekvereniging in Oss. Op zondag 11 juni gaat de Kids Run om 14.00 uur van start. De kosten voor deelname zijn €5,00. 

 

Aanvang

De Kids Run gaat op zondag 11 juni om 14.00 uur van start. Er wordt gestart in drie verschillende catogoriën. Start 1: groep 3 en 4
Start 2: groep 5 en 6
Start 3: groep 7 en 8

Annuleren

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt niet deelnemen dan kun je annuleren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij in ieder geval je bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

 • Tot uiterlijk 1 april: als je uiterlijk 1 april je inschrijving wilt annuleren laten we deze vervallen. Er wordt wel 2,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of t-shirts plaats. 
 • Van 2 april t/m 30 april: bij annulering tussen 2 april en 30 april worden de kosten voor het startnummer van 1,50 euro en de administratiekosten van 2,50 euro in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of T-shirts plaats.
 • Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medailles en/of T-shirts. Je startnummer is overdraagbaar echter kan de tenaamstelling niet aangepast worden.
Contactgegevens Klik hier voor de contactgegevens. 
Deelnemerspakket

Het deelnemerspakket kan worden opgehaald bij Runnersworld, Burgwal 27 in Oss, op:

 • Dinsdag 6 juni: 10:00-18:00 uur
 • Woensdag 7 juni: 10:00-18:00 uur
 • Donderdag 8 juni: 10:00-21:00 uur
 • Vrijdag 9 juni: 10:00-18:00 uur

  Vergeet niet je bevestigingsmail mee te nemen als je je startnummer gaat ophalen. 

  Indien je je deelnemerspakket niet ophaalt bij Runnersworld dan ligt deze klaar bij het inschrijfbureau op Sportpark de Rusheuvel

Facebook Uiteraard heeft de MaasdijkMarathon een Facebookpagina. Like onze pagina en blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke foto's. 
Foto's Van alle deelnemers wordt een foto gemaakt. Deze zijn achteraf terug te vinden op deze website.
Garderobe Er is een gratis garderobe aanwezig op het start- en finishterrein. 
Goede doel Ieder jaar kiest de MaasdijkMarathon een goed doel waaraan de deelnemers van het evenement een bijdrage kunnen leveren. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Hulphond. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond.
Inschrijven Voor de MaasdijkMarathon2 017 is het NIET meer mogelijk om vooraf via de website in te schrijven. Op zondag 11 juni is het nog wel mogelijk om je in te schrijven bij de inschrijfbalie op Sportpark de Rusheuvel (bij voetbalvereniging O.S.S.'20). Je dient contant te betalen en voor de startnummers geldt op = op. 
Massage Op het finishplein is een team van masseurs aanwezig, waar je tegen een kleine bijdrage gebruik van kunt maken. Deze bijdrage gaat deels naar ons goede doel.
Medaille Alle deelnemers van de MaasdijkMarathon Kids Run ontvangen een speciale Kids Run medaille. Wil je ook nog een echte MaasdijkMarathon medaille? Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish een speciale MaasdijkMarathon Medaille wilt ontvangen voor €3,50.
Medische hulpverlening Op verschillende plaatsen langs het parcours zijn EHBO'ers aanwezig. Tevens is er een mobiele EHBO-post. 
Omkleedgelegenheid Bij voetbalvereniging O.S.S.’20 is er de gehele dag voldoende gelegenheid voor omkleden en douche. Deze kleedruimtes zijn gelegen direct naast de start/finishlocatie bij het atletiekstadion van A.V. Oss’78. Via het parkeerterrein is dit gemakkelijk te bereiken
Parcours Klik hier om het parcours van de Kids Run te bekijken. 
Parkeren

Parkeren is mogelijk op sportpark de Rusheuvel. Het adres is:

Rusheuvelstraat 5

5346 JH Oss

Prijzen Er zijn bekers voor de eerste drie deelnemers voor elke leeftijdscategorie. Er wordt géénn onderscheid gemaakt in jongens of meisjes. 
Overnachten Wil je in de buurt van de finish of startlocatie overnachten? Kijk dan op de site van de maasmeanders voor diverse mogelijkheden in de buurt.
Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie is op de atletiekbaan a.v. Oss'78 op Sportpark de Rusheuvel. Het adres is: Rusheuvelstraat 49
5346 JH Oss

Tijdsregistratie Dit jaar gaan we gebruik maken van Mylaps BibTag tijdsregistratie. Deze chip zit verwerkt in je startnummer. We maken dus geen gebruik van de losse Mylaps ChampionChips en bij de inschrijving wordt dan ook niet naar je eigen chipcode gevraagd. Mylaps registreert ieders nettotijd en een aantal tussentijden. 
Tijdslimiet Alle deelnemers dienen uiterlijk om 16.30 uur over de finish te zijn. Er wordt hierbij gewerkt met doorkomsttijden. 
Trein De start- en finishlocatie is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het centraal station in Oss is de start- en finishlocatie te voet binnen 15 minuten bereikbaar.  
Uitslag De uitslag wordt binnen twee werkdagen gecommuniceerd via onze website.