Nieuwsbrief ontvangen?
Joomla Extensions powered by Joobi

MaasdijkMarathon: zondag 11 juni 2017

Op zondag 11 juni kunnen hardlopers meedoen aan de 8e editie van de MaasdijkMarathon bij verschillende afstanden. Voor alle afstanden komt er een prachting nieuw parcours en starten en finishen alle afstanden op Sportpark de Rusheuvel. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Meer informatie per afstand is in het linkermenu op de pagina terug te vinden. 

 

Voor de MaasdijkMarathon 2017 is het NIET meer mogelijk om vooraf via de website in te schrijven. Op zondag 11 juni is het nog wel mogelijk om je in te schrijven bij de inschrijfbalie op Sportpark de Rusheuvel (bij voetbalvereniging O.S.S.'20). Je dient contant te betalen en voor de startnummers geldt op = op. 

 

Wat kost het?

Hele Marathon 22,50 euro
Estafettemarathon kleine teams 35,00 euro
Estafettemarathon grote teams 60,00 euro
Scholenestaffete 60,00 euro
Halve marathon 17,00 euro
15 kilometer 14,00 euro
10 kilometer 12,00 euro
5 kilometer 9,00 euro
Kids Run 5,00 euro

 

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  • Tijdsregistratie
  • Verzorgingsposten op de route
  • Een prachtig parcours

 

Annuleringsvoorwaarden

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt niet deelnemen dan kun je annuleren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij in ieder geval je bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

  • Tot uiterlijk 1 april: als je uiterlijk 1 april je inschrijving wilt annuleren laten we deze vervallen. Er wordt wel 2,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of t-shirts plaats. 
  • Van 2 april t/m 30 april: bij annulering tussen 2 april en 30 april worden de kosten voor het startnummer van 1,50 euro en de administratiekosten van 2,50 euro in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of T-shirts plaats.
  • Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medailles en/of T-shirts. Je startnummer is overdraagbaar echter kan de tenaamstelling niet aangepast worden. 

 

Reglement

Het wedstrijdreglement van de Atletiekunie is van toepassing, behoudens voorzover daarvan in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Het wedstrijdreglement ligt bij de organisatie ter inzage en wordt de deelnemer op diens verzoek door de organisatie toegezonden.