Scholenestafette

Speciaal voor leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en het Voortgezet Onderwijs wordt er ook dit jaar een scholenestafette georganiseerd. 

Met 9 tot 20 klasgenoten kun je ook dit jaar weer deelnemen aan de enige scholenestafettemarathon van maar liefst 42,195 kilometer. Iedere deelnemer van je team kan 1 of 2 stukjes van de totale afstand lopen, zodat je samen een geweldige prestatie neerzet. Je hoeft daarvoor echt geen topsporter te zijn!

 

Aanvang De estafettemarathon gaat op zondag 11 juni om 11.15 uur van start
Afstand De afstand voor de estafettemarathon is 42.195 kilometer. 
Annuleren

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt niet deelnemen dan kun je annuleren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij in ieder geval je bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

 • Tot uiterlijk 1 april: als je uiterlijk 1 april je inschrijving wilt annuleren laten we deze vervallen. Er wordt wel 2,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of t-shirts plaats. 
 • Van 2 april t/m 30 april: bij annulering tussen 2 april en 30 april worden de kosten voor het startnummer van 1,50 euro en de administratiekosten van 2,50 euro in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of T-shirts plaats.
 • Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medailles en/of T-shirts. Je startnummer is overdraagbaar echter kan de tenaamstelling niet aangepast worden.
Contactgegevens Klik hier voor de contactgegevens. 
Deelnemerspakket

Het deelnemerspakket kan worden opgehaald bij Runnersworld, Burgwal 27 in Oss, op:

 • Dinsdag 6 juni: 10:00-18:00 uur
 • Woensdag 7 juni: 10:00-18:00 uur
 • Donderdag 8 juni: 10:00-21:00 uur
 • Vrijdag 9 juni: 10:00-18:00 uur

  Vergeet niet je bevestigingsmail mee te nemen als je je startnummer gaat ophalen. 

  Indien je je deelnemerspakket niet ophaalt bij Runnersworld dan ligt deze klaar bij het inschrijfbureau op Sportpark de Rusheuvel.

Drank onderweg en na afloop Op de route zijn er meerdere verzorgingsposten (om de circa 5 kilometer). Daar is water en sportdrank. Ook worden daar sponzen uitgedeeld. Bij de finish is er voor elke deelnemer een stuk fruit.
Facebook Uiteraard heeft de MaasdijkMarathon een Facebookpagina. Like onze pagina en blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke foto's. 
Fietsbegeleiding

Bij de hele marathon en de estafettemarathon is het toegestaan je te laten begeleiden door maximaal één fietser. Het dragen van een hesje van de organisatie is VERPLICHT. Deze ontvang je bij je deelnemerspakket.

Geef dit door via het inschrijfformulier bij je aanmelding. De fietser moet achter de loper blijven en hierbij de andere deelnemers niet hinderen.

Garderobe Er is een gratis garderobe aanwezig op het start- en finishterrein. 
Goede doel Ieder jaar kiest de MaasdijkMarathon een goed doel waaraan de deelnemers van het evenement een bijdrage kunnen leveren. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Hulphond. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond.
Inschrijven Voor de MaasdijkMarathon2 017 is het NIET meer mogelijk om vooraf via de website in te schrijven. Op zondag 11 juni is het nog wel mogelijk om je in te schrijven bij de inschrijfbalie op Sportpark de Rusheuvel (bij voetbalvereniging O.S.S.'20). Je dient contant te betalen en voor de startnummers geldt op = op. 
Massage Op het finishplein is een team van masseurs aanwezig, waar je tegen een kleine bijdrage gebruik van kunt maken. Deze bijdrage gaat deels naar ons goede doel.
Medaille Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish een speciale MaasdijkMarathonMedaille wilt ontvangen voor €3,50.
Medische hulpverlening Op verschillende plaatsen langs het parcours zijn EHBO'ers aanwezig. Tevens is er een mobiele EHBO-post. 
Omkleedgelegenheid Bij voetbalvereniging O.S.S.’20 is er de gehele dag voldoende gelegenheid voor omkleden en douche. Deze kleedruimtes zijn gelegen direct naast de start/finishlocatie bij het atletiekstadion van A.V. Oss’78. Via het parkeerterrein is dit gemakkelijk te bereiken. 
Parcours Klik hier om het parcours van de hele marathon te bekijken. 
Parkeren

Parkeren is mogelijk op sportpark de Rusheuvel. Het adres is:

Rusheuvelstraat 5

5346 JH Oss

Prijzen Er zijn bekers voor de eerste drie teams. Dit gaat niet per leeftijdscategorie. 
Overnachten Wil je in de buurt van de finish of startlocatie overnachten? Kijk dan op de site van de maasmeanders voor diverse mogelijkheden in de buurt.
Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie is op de atletiekbaan a.v. Oss'78 op Sportpark de Rusheuvel. Het adres is: Rusheuvelstraat 49
5346 JH Oss

Tijdsregistratie

Tijdregistratie

Dit jaar gaan we gebruik maken van Mylaps BibTag tijdsregistratie. Elk team ontvangt 1 startnummer met een geintegreerde chip. De eerste loper dient dit startnummer te gebruiken en geeft deze over aan de volgende loper en zo verder tot de laatste loper het startnummer met chip meeneemt over de finish. De overige teamleden ontvangen tevens een startnummer zonder chip die opgespeld dient te worden zodat de lopers herkenbaar zijn.

Mylaps registreert ieders nettotijd en een aantal tussentijden. 

Tijdslimiet Alle deelnemers dienen uiterlijk om 17.00 uur over de finish te zijn. Er wordt hierbij gewerkt met doorkomsttijden. 
Trein De start- en finishlocatie is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het centraal station in Oss is de start- en finishlocatie te voet binnen 15 minuten bereikbaar.  
T-shirt Bij alle onderdelen kun je een functioneel loopshirt bestellen als herinnering aan de MaasdijkMarathon, direct bij je inschrijving. De t-shirts zijn in zowel dames- als herenmodel verkrijgbaar in diverse maten. Kosten € 19,50 per shirt.
Uitslag De uitslag wordt binnen twee werkdagen gecommuniceerd via onze website. 
Wisselpunten

Klik hier om naar de route te gaan.

Klik hier om naar het schema van de wisselpunten te gaan.